Archiwwwe sparar ner webbplatsens alla egna publicerade sidor, bifogade bilder och andra filer. Tjänsten arkiverar i den frekvens som är lämplig för din organisations behov av informationsförsörjning: varje dag, vecka, månad, kvartal eller år.

Archiwwwe har specialiserat sig på att arkivera webbplatser, intranät och sociala medier. Vi har god kunskap och erfarenhet om webbarkivering och har sedan 2013 levererat webbarkiv.

Vår vanligaste tjänst är att löpande samla in, avbilda och lagra sin webbplats (www.namn.se). På webbplatsen samlas den viktigaste informationen och den uppdateras ofta löpande. Som komplement kan man ha andra webbplatser med olika varianter på sin egen domän (www.student.namn.se) eller (corporatepage.namn.com) som också bör arkiveras löpande.

Tidsbegränsade webbplatser är vanligt, både i informationssyfte och i marknadsföringssyfte. Ibland släcks dessa ner. Vi menar att det är klokt att spara en dynamisk kopia av en sådan webbplats. Både för återvinning om man planerar att göra om det senare, men också om det i efterhand kommer frågor från någon i din målgrupp.

Slutligen växer användningen av sociala medier. Vi definierar det som ett publicistiskt ansvar i andras plattformar. Många verksamheter har aktiva informationsflöden i Facebook, Twitter, Youtube, Vimeo, Instragram men också outsourcade pressrum på tredjepart som en del av den egna webbplatsen. Vi kan arkivera den egna delen av sådan flöden och därmed säkra framtida ansvaret för er information till en neutral plats i archiwwwe-tjänsten.