Vi blir kontaktade av konsulter som arbetar med informationshantering och kommunikation, ofta i slutfasen av projekt för nya webbsidor eller kampanjsidor.

Vi får också frågor om vi kan återskapa historisk information för att konsulters uppdragsgivare behöver lösa informativa frågetecken från kunder eller konsumenter. Lite på liknande sätt som Way Back Machine (http://archive.org/web/). Denna typ av tjänst plockar delar av en sida och gör detta stokastiskt.

Vår tjänst är en helomfattande arkiveringslösning som vi gör i samverkan med våra uppdragsgivare. Vi upprättar en plan med uppdragsgivaren för att få kontroll på historisk information. Vår tjänst har avgränsningar; bland annat att vi inte tar med externa länkar eller insourcade tjänster som inte är uppdragsgivarens. Det viktiga är att vi hjälper uppdragsgivaren att få kontroll över sin publicerade information.

Om du som konsult behöver hjälp med att arkivera en av dina uppdragsgivares webbplatser, sociala medier eller kampanjsiter på webben så kontakta oss för rådgivning.